Meniu
Your Cart

Transport DOAR 15 lei sau gratuit peste 299 lei in Romania / Transport 15 Euro sau gratuit peste 299 Euro in U.E. 

Tencel

Model: TB0214
Bluză bărbați din Tencel, o fibră naturală vegetală, foarte moale, confortabilă și plăcută pe piele. Este potrivită pentru orice anotimp, foarte apreciată și vara, pentru că nu supraîncălzește, permite pielii să respire, se usucă rapid și se întreține ușor.Fie că lucrezi de acasă sau alegi ace..
170,00 Lei
Model: TC0216
Bluză pentru copii din Tencel, o fibră naturală vegetală, foarte moale, confortabilă și plăcută pe piele. Este potrivită pentru orice anotimp, însă foarte apreciată și vara, pentru că nu supraîncălzește, permite pielii să respire, se usucă rapid și se întreține ușor. Cei mici o vor iubi, ..
85,00 Lei
Model: TF0214
Bluză de femei din Tencel, o fibră naturală vegetală, foarte moale, confortabilă și plăcută pe piele. Este potrivită pentru orice anotimp, însă foarte apreciată și vara, pentru că nu supraîncălzește, permite pielii să respire, se usucă rapid și se întreține ușor. Bluza este prevăzută cu un dec..
150,00 Lei
Model: TF0214
Bluză petrecută femei Tencel, o fibră naturală vegetală, foarte moale, confortabilă și plăcută pe piele. Este potrivită pentru orice anotimp, însă foarte apreciată și vara, pentru că nu supraîncălzește, permite pielii să respire, se usucă rapid și se întreține ușor.Fie că lucrezi de acasă s..
270,00 Lei 280,00 Lei
Model: TF0214
Bluză de femei din Tencel, o fibră naturală vegetală, foarte moale, extrafina, confortabilă pentru o alăptare discretă și ușoară datorită unei deschideri subtile sub bust. Material moale și confortabil, pentru a te simți în largul tău, orice ai face.Produsul standard este prevăzut cu mânecă până..
160,00 Lei
Model: TF0214
Aceast model de bluza are guler bărcuță rulat în interior fara cusaturi vizibile.Fie că alegi această ținută pentru timpul liber sau la birou suntem siguri că te vei simți foarte bine și relaxată în ea.Tencel este un material ecologic care combină toate proprietățile materialelor tale preferat..
150,00 Lei
Model: TF0214
Aceasta este un model cu decolteu drapat sau pelican și mâneci lungi. Fie că alegi această ținută pentru timpul liber sau la birou suntem siguri că te vei simți foarte bine și relaxată în ea.Bluză de femei din Tencel, o fibră naturală vegetală, foarte moale, confortabilă și plăcută pe..
180,00 Lei
Model: MSC0114
Body moale și fin din Tencel, tip maiou pentru bebeluși, perfect pentru a ține umezeala la distanță. Ideal pentru călătorii lungi cu mașina, la joacă sau la somn. Atunci când cei mici transpiră stai fără grijă, lâna nu îi va ține rece la spate și nu va crea disconfort.Tencel este un materi..
75,00 Lei
Model: MSC0114
Body moale și fin din Tencel, cu mânecă lungă pentru bebeluși, perfect pentru a ține umezeala la distanță. Ideal pentru călătorii lungi cu mașina, la joacă sau la somn. Atunci când cei mici transpiră stai fără grijă, lâna nu îi va ține rece la spate și nu va crea disconfort.Tencel est..
75,00 Lei
Model: MSC0114
Body moale și fin din Tencel, tip tricou pentru bebeluși, perfect pentru a ține umezeala la distanță. Ideal pentru călătorii lungi cu mașina, la joacă sau la somn. Atunci când cei mici transpiră stai fără grijă, lâna nu îi va ține rece la spate și nu va crea disconfort.Tencel este un mater..
75,00 Lei
Model: TB0314
Colanți de bărbați din Tencel, o fibră naturală vegetală, foarte moale, confortabilă și plăcută pe piele. Sunt potriviți pentru orice anotimp, însă foarte apreciați și vara, pentru că nu supraîncălzesc, permit pielii să respire, se usucă rapid și se întrețin ușor.Fie că lucrezi de acasă sau alegi ..
145,00 Lei 150,00 Lei
Model: TC0316
Colanți pentru copii din Tencel, o fibră naturală vegetală, foarte moale, confortabilă și plăcută pe piele. Sunt potriviți pentru orice anotimp, însă foarte apreciați și vara, pentru că nu supraîncălzesc, permit pielii să respire, se usucă rapid și se întrețin ușor. Cei mici îi vor iubi, ia..
70,00 Lei
Model: TF0314
Colanți de femei din Tencel, o fibră naturală vegetală, foarte moale, confortabilă și plăcută pe piele. Sunt potriviți pentru orice anotimp, însă foarte apreciați și vara, pentru că nu supraîncălzesc, permit pielii să respire, se usucă rapid și se întrețin ușor.Fie că lucrezi de acasă sau alegi ac..
150,00 Lei
Model: MMF1214
Fustă-pantaloni pentru femei din Tencel, o fibră naturală vegetală, foarte moale, confortabilă și plăcută pe piele. Fusta-pantaloni este prevăzută cu o talie cu elastic lat și croiul este lejer și asigură libertate de mișcare.Lungimea pentru acest model este de 80 cm. -compo..
220,00 Lei
Model: MMF1214
Joggeri pentru femei din Tencel, o fibră naturală vegetală, foarte moale, confortabilă și plăcută pe piele. Joggerii sunt prevăzuți cu o talie cu elastic lat, șnur și buzunare laterale. Sunt prevazuti cu bandă dublă la gleznă (manșete). Croiul este lejer și asigură libertate de mișcare.Daca iub..
170,00 Lei 175,00 Lei
Model: MMF1214
Joggeri pentru femei din Tencel, o fibră naturală vegetală, foarte moale, confortabilă și plăcută pe piele. Joggerii sunt prevăzuți cu o talie cu elastic lat, șnur și buzunare laterale. Sunt prevazuti cu bandă dublă la gleznă (manșete). Croiul este lejer și asigură libertate de mișcare.Daca iub..
250,00 Lei
Model: SETC041214
Joggeri scurți pentru copii din Tencel, o fibră naturală vegetală, foarte moale, confortabilă și plăcută pe piele. Este potrivit atât la joacă, cât și ca și pijama, pentru că nu supraîncălzește, permite pielii să respire, se usucă rapid și se întreține ușor. Cei mici îl vor iubi, iar tu v..
70,00 Lei
Model: MMF1214
Un model de pantaloni lungi pana in jurul gleznelor, cu tiv la baza, buzunare si elastic lat in talie. Pantalonii din bambus sun foarte comozi si fini la fel ca si tencelul totusi acest material se difera de tencel prin textura si aspectul ripsat placut care il ofera.  O fibră naturală veg..
175,00 Lei
Model: MMC19H14
Pantaloni tip harem pentru copii din Tencel, o fibră naturală vegetală, foarte moale, confortabilă și plăcută pe piele. Sunt potriviți pentru orice anotimp, însă foarte apreciați și vara, pentru că nu supraîncălzesc, permit pielii să respire, se usucă rapid și se întrețin uș..
70,00 Lei
Model: TC0316
Pantaloni de sport pentru copii din Tencel, un material ușor, subțire și moale, astfel sunt perfecți pentru grădinița sau vara oriunde. Prevazuți cu buzunare încăpătoare, practice, genunchii dublați pentru un plus de rezistență. Croiul este lejer pentru a oferi libertate de mișcare și joacă, iar de ..
110,00 Lei
Afişare 1 - 20 din 36 (2 pagini)