Meniu
Your Cart

Transport GRATUIT peste 299 lei în România | Transport GRATUIT peste 299 Euro în U.E.

Misiunea noastră

Melissa’s Natural Fabrics este despre oameni ca tine, conștienți de legătura pe care o avem cu natura, de impactul pe care il avem asupra ei și mai mult decât atât, de moștenirea pe care o lăsăm.

Melissa’s Natural Fabrics este despre tine,  mamă care își crește cu dedicare puiul și cauți să îi oferi tot suportul pentru o creștere armonioasă de la prima îmbrățișare imediat după naștere, prima alăptare plină de emoție și în același timp de îndoilei, la nopțile (ne)dormite cu el la piept, la plimbările lungi în dimineți răcoroase, până la ghidarea cu blândețe după primii pași încurajându-l și permițându-i să devină independent. Știm că în tot acest parcurs ai avut multe lupte de dus, poate cele mai multe cu tine însăți în încercarea de a deveni o mamă mai bună decât ai fost ieri. Dacă citești aceste rânduri, felicitări! Te încurajăm să fii în continuare această ființă minunată: mamă!

Melissa’s Natural Fabrics este și despre tine, drag prieten, care, deși nu ai ajuns părinte (moment în care cei mai mulți dintre noi începem să privim cu alți ochi lumea înconjurătoare) ai ajuns să prețuiești natura și alegi să faci tot ce îți este la îndemână pentru a o proteja.

În ceea ce privește alegerile personale cu care ne confruntăm în fiecare zi, după alimentație cea mai importantă este alegerea vestimentației. Știi că acestea ne afectează direct, ca individ prin faptul că o purtăm pe corpul nostru dar și indirect, pentru că are impact asupra mediului înconjurator. Prin urmare, nu ne rămâne decât să facem alegeri asumate și să consumăm chibzuit. Vom detalia într-un articol pe blogul nostru efectele alegerilor noastre, aici am vrea să fim cât mai scurți.

Nu încape îndoială că deja suntem în mijlocul unei revoluții textile. Tot mai des auzim termeni ca ”bio”, ”organic”, ”slow fashion” , ”sustenabil” și marii producători de articole vestimentare au colecții speciale, premium din lână, in și cânepă. Hainele din materiale naturale nu mai sunt o alegere doar pentru persoanele cu un ten sensibil, care nu suportă sintetice, nici doar pentru persoanele ”cu bani” și nici doar un moft sau o noua modă, ci hainele naturale sunt o realitate, hainele viitorului care deja a început.

Într-un articol din 3 octombrie 2019 din revista Forbes, într-un studiu despre consumul americanilor în materie de fashion se precizează că materialele naturale și în mod precis ”Cânepa ar putea fi una din acele idei radicale. Cânepa ar putea da brandurilor de modă o nouă poveste pentru clienții lor, una care este mai întâi și cel mai important, sustenabilă și bună pentru planetă”.

Misiunea noastră este deci să susținem aceste valori: haine din materiale naturale pentru fiecare și pentru fiecare ocazie. Căutăm, negociem, selectăm și producem cele mai bune materiale din fibre naturale din care, cu mâinile pricepute a unor croitorese cu experiență realizăm articolele de care aveți nevoie. 

Hai cu noi în această călătorie! Împărtășește natura cu cei dragi și poate îți vom fi de folos!