Meniu
Your Cart

Transport GRATUIT peste 299 lei în România | Transport GRATUIT peste 299 Euro în U.E.

Bărbați

Model: TB0214
Bluză de bărbați din Tencel, o fibră naturală vegetală, foarte moale, confortabilă și plăcută pe piele. Este potrivită pentru orice anotimp, însă foarte apreciată și vara, pentru că nu supraîncălzește, permite pielii să respire, se usucă rapid și se întreține ușor.Fie că lucrezi de acasă sau a..
170,00 Lei
Model: MMB0214
Bluză de bărbați moale și fină din lână merinos, perfectă pentru a ține umezeala la distanță, pentru confortul tău. Material ușor și confortabil, pentru a te simți în largul tău, orice ai face.-compoziție: 100% merinos;-material tip interlock, 250gsm;-potrivit direct pe piele, pentru că nu supraîncă..
280,00 Lei
Model: MSB0214
Bluză de bărbați, moale și fină din lână merinos, cu mânecă lungă, perfectă pentru a ține umezeala la distanță. La transpirație, lâna nu ține de rece și nu crează disconfort, aceasta uscându-se rapid.-compoziție: 100% merinos;-material tip rib 1*1, 170g;-potrivit direct pe piele, în orice anotimp, p..
169,00 Lei
Model: TB0314
Colanți de bărbați din Tencel, o fibră naturală vegetală, foarte moale, confortabilă și plăcută pe piele. Sunt potriviți pentru orice anotimp, însă foarte apreciați și vara, pentru că nu supraîncălzesc, permit pielii să respire, se usucă rapid și se întrețin ușor.Fie că lucrezi de acasă sau alegi ..
150,00 Lei
Model: MSB0314
Colanți de bărbați, moi și fini din lână merinos, perfecți pentru a ține umezeala la distanță. La transpirație, lâna nu ține de rece și nu crează disconfort, aceasta uscându-se rapid.-compoziție: 100% merinos;-material tip rib fin 1*1, 170g;-potrivit direct pe piele, în orice anotimp, pentru că nu s..
169,00 Lei
Model: MMB1314
Hanorac cu fermoar și mânecă lungă pentru bărbați, din lână merinos, de grosime medie, moale și fină. Hanoracul este prevăzut cu glugă și buzunare aplicate în față. Acest model sport asigură libertate de mișcare, datorită materialului ușor și confortabil.-compoziție: 100% merinos;-material tip inter..
370,00 Lei
Model: LFB1014
Jachetă pentru bărbați din lână fiartă, căptușită integral cu jerseu moale din merinos mai subțire sau mai dens, la alegere. Jacheta are un croi ajustat, pe corp, buzunare încăpătoare, închidere cu fermoar și glugă.Pentru că îți dorești o haină calduroasă, ușoară, care să îți permită libertate de mi..
550,00 Lei
Model: MMB1214
Joggeri pentru barbati din lână merinos, de grosime medie, moale și fină. Joggerii sunt prevăzuți cu o talie cu elastic lat, șnur și buzunare laterale. Sunt prevazuti cu bandă dublă la gleznă (manșete). Croiul este lejer și asigură libertate de mișcare.-compoziție: 100% merinos;-material tip interlo..
350,00 Lei
Model: TB0214
Tricou de bărbați din Tencel, o fibră naturală vegetală, foarte moale, confortabilă și plăcută pe piele. Este potrivit pentru orice anotimp, însă foarte apreciat și vara, pentru că nu supraîncălzește, permite pielii să respire, se usucă rapid și se întreține ușor.Fie că lucrezi de acasă sau al..
110,00 Lei
Model: TB0214
Tricou de bărbați din Tencel, o fibră naturală vegetală, foarte moale, confortabilă și plăcută pe piele. Este potrivit pentru orice anotimp, însă foarte apreciat și vara, pentru că nu supraîncălzește, permite pielii să respire, se usucă rapid și se întreține ușor.Fie că lucrezi de acasă sau al..
110,00 Lei
Model: MSB0414
Tricou de bărbați, moale și fin din lână merinos, perfect pentru a ține umezeala la distanță. La transpirație, lâna nu ține de rece și nu crează disconfort, aceasta se usucă rapid. Dacă ești o persoana activă sau poate chiar petreci mult timp pe scaun în mașină, la birou suntem siguri că vei aprecia..
119,00 Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)