Meniu
Your Cart

Transport DOAR 15 lei sau gratuit peste 150 lei in Romania / Transport 15 Euro sau gratuit peste 299 Euro in U.E. 

Haine bebelusi

Model: BPC0214
Bluză pentru copii din bumbac organic tip pointelle, un material moale și ușor care lasă pielea să respire. Ideal ca strat de corp în toate anotimpurile. Este prevăzută cu manșete pentru ajustarea lungimii iar mărimile mici cu capse, pentru o îmbrăcare mai ușoară.Compoziție: 100% bumbac organi..
85,00 Lei
Model: TC0216
Bluză pentru copii din Tencel, o fibră naturală vegetală, foarte moale, confortabilă și plăcută pe piele. Este potrivită pentru orice anotimp, însă foarte apreciată și vara, pentru că nu supraîncălzește, permite pielii să respire, se usucă rapid și se întreține ușor. Cei mici o vor iubi, ..
85,00 Lei
Model: MGC0216
Bluză de copii, moale și fină din lână merinos, potrivită chiar și pentru copilașii cei mai sensibili. Aceasta este potrivită pentru toate anotimpurile, fiind un material respirabil și ușor.-compoziție: 100% merinos;-material tip rib 2x2, 330gsm;-potrivit direct pe piele, în orice anotimp, pentru că..
170,00 Lei
Model: MSC0214
Bluză de copii, moale și fină din lână merinos, cu mânecă lungă, perfectă pentru a ține umezeala la distanță. Atunci când cei mici transpiră stai fără grijă, lâna nu îi va ține rece și nu va crea disconfort.-compoziție: 100% merinos;-material tip rib 1*1, 170g;-potrivit direct pe piele, în orice ano..
85,00 Lei
Model: MSC0414
Bluză cu guler rulat copii din mătase tricotată moale și fină, perfectă pentru a ține temperatura corpului constantă. La transpirație, nu crează disconfort, aceasta uscându-se rapid.Un blend atât de moale și plăcut pe piele, mătasea tricotată este un material natural, de lux, hipoaler..
149,00 Lei
Model: BMC0214
Bluză cu mânecă lungă și volănașe din muselină bumbac organic. Aceasta are volănașe la umeri și deschidere cu capse în față pentru o îmbrăcare mai ușoară.-compoziție: 100% bumbac organic, certificat GOTS;-material moale, realizat din două straturi subțiri și fine;-materialul permite pielii să res..
145,00 Lei
Model: ICC0202
Bluză de copii moale și fină din in tricotat, un material natural, moale și ușor. Aceasta are manșete pentru a ajusta lungimea și capse pe umăr pentru o îmbrăcare ușoară, pentru marimile mici. Inul este de 4 ori mai rezistent decât bumbacul, prin urmare vei avea un produs durabil, sustenabil.-..
85,00 Lei
Model: MMC0214P
Bluză cu mânecă lungă pentru copii din lână merinos, de grosime medie, moale și fină. Pentru că prima aniversare este cu totul specială și ai vrea să poarte tot bluzița preferată din lână de merinos, acum îți oferim și personalizarea. Dacă dorești varianta în limba română, franceză sau germană ..
145,00 Lei
Model: Body bumbac organic pointelle pisicute
Body din bumbac organic de tip pointelle, un material moale, ușor, care permite pielii să respire. Ideal ca strat de corp în orice anotimp.Compozitie: 100% bumbac organic...
69,00 Lei
Model: Body bumbac organic pointelle rosu
Body din bumbac organic de tip pointelle, un material moale, ușor, care permite pielii să respire. Ideal ca strat de corp în orice anotimp.Compoziție: 100% bumbac organic.Conceput și produs cu drag în România...
69,00 Lei
Model: MSC0201S
Body moale și fin din lână merinos, cu mânecă lungă, perfect pentru a ține umezeala la distanță. Ideal pentru călătorii lungi cu mașina, la joacă sau la somn. Atunci când cei mici transpiră stai fără grijă, lâna nu îi va ține rece la spate și nu va crea disconfort.-compoziție: 100% merinos;-material..
95,00 Lei
Model: MSC0201
Body moale și fin din lână merinos, cu mânecă lungă și volănașe, perfect pentru a ține umezeala la distanță. Ideal pentru călătorii lungi cu mașina, la joacă sau la somn. Atunci când cei mici transpiră stai fără grijă, lâna nu îi va ține rece la spate și nu va crea disconfort.-compoziție: 100% merin..
95,00 Lei
Model: BPC0127
Body tip maiou din bumbac organic pointelle, un material moale, ușor și confortabil, care permite pielii să respire. Ideal ca strat de corp în orice anotimp.Compozitie: 100% bumbac organic.Conceput și produs cu drag în România.Livrare rapidă...
62,00 Lei
Model: MSC0101
Body moale și fin din lână merinos, tip maiou cu bretele subțiri pentru bebeluși, perfect pentru a ține umezeala la distanță. Ideal pentru călătorii lungi cu mașina, la joacă sau la somn. Atunci când cei mici transpiră stai fără grijă, lâna nu îi va ține rece la spate și nu va crea disconfort.-compo..
79,00 Lei
Model: MSC0114
Body moale și fin din lână merinos, tip maiou pentru bebeluși, perfect pentru a ține umezeala la distanță. Ideal pentru călătorii lungi cu mașina, la joacă sau la somn. Atunci când cei mici transpiră stai fără grijă, lâna nu îi va ține rece la spate și nu va crea disconfort.-compoziție: 100% merinos..
79,00 Lei
Model: MSC0114
Body moale și fin din lână merinos, cu mânecă lungă, perfect pentru a ține umezeala la distanță. Ideal pentru călătorii lungi cu mașina, la joacă sau la somn. Atunci când cei mici transpiră stai fără grijă, lâna nu îi va ține rece la spate și nu va crea disconfort.Acest model asigură o îmbrăcare mai..
95,00 Lei
Model: MSC0201S
Body moale și fin din lână merinos, cu mânecă lungă și petrecut, perfect pentru a ține umezeala la distanță. Ideal pentru călătorii lungi cu mașina, la joacă sau la somn. Atunci când cei mici transpiră stai fără grijă, lâna nu îi va ține rece la spate și nu va crea disconfort.-compoziție: 100% merin..
105,00 Lei
Model: MSC0114
Body moale și fin din lână merinos, tip tricou pentru bebeluși, perfect pentru a ține umezeala la distanță. Ideal pentru călătorii lungi cu mașina, la joacă sau la somn. Atunci când cei mici transpiră stai fără grijă, lâna nu îi va ține rece la spate și nu va crea disconfort.-compoziție: 100% merino..
79,00 Lei
Model: MMC0833
Cagulă din lână merinos grosime medie. Perfectă pentru a fi folosită iarna sub glugă sau sub casca de ski. Material ușor, respirabil și confortabil.-compoziție: 100% merinos;-material tip interlock, 250gsm;-potrivit direct pe piele, pentru că nu supraîncălzește;-material respirabil și care nu reține..
95,00 Lei
Model: ITC2714
Body tip cămasă din in premium cu mânecă scurtă, creată din material ecologic, moale, plăcut pe piele și potrivit vara sau primăvara. Acesta este prevăzut cu nasturi la guler și pe toată lungimea body-ului. Un articol must have, calitatea excelentă a materialului, croiul ajustat fac din acesta pi..
105,00 Lei
Afişare 1 - 20 din 122 (7 pagini)