Meniu
Your Cart

Transport DOAR 15 lei sau gratuit peste 150 lei in Romania / Transport 15 Euro sau gratuit peste 299 Euro in U.E. 

Jachetă, Palton

Model: LFC1014
Jachetă lână fiartă Dino dublată cu merino subțire pentru copii. Specific jachetei sunt țepii de pe spate, brațe și glugă. Puteți alege culoarea pentru lâna fiartă, iar căptușeala va fi aleasă de noi/împreună dacă ne scrieți, în funcție de stocul disponibil.Pentru că îți dorești o haină calduroa..
400,00 Lei
Model: LFC1012
Jachetă din lână fiartă în două culori pentru copii, cu mânecă lungă și dublată integral cu merino dens (250g) de culoarea Dark Grey. Aceasta este prevăzută cu glugă, buzunare și fermoar. La cerere se pot adăuga urechi la costul de 30 lei. Acest lucru puteți menționa la finalizarea comenzii în locul..
380,00 Lei
Model: LFC1114
Paltonaș din lână fiartă, dublat integral cu jerseu bumbac organic pentru copii. Specific paltonului sunt lungimea mai mare, buzunarele drepte, fermoarul și urechiușele simpatice de iepuraș. Căptușeala poate fi aleasă de dumneavoastră.Pentru că îți dorești o haină calduroasă, care să permită liberta..
370,00 Lei
Model: PLFC01
Paltonaș din lână fiartă, căptușită integral cu jerseu moale din merinos dens. Prevăzut cu manșete, glugă, fermoar și buzunare. În plus, paltonașul vine cu urechi simpatice de iepuraș. La cerere putem renunța la ele. Pentru că îți dorești o haină calduroasă, care să permită libertate de mi..
430,00 Lei
Model: LFC2214
Salopeta-pantaloni din lână fiartă pentru copii, cu buzunare și genunchi dublați.Aceștia sunt ideali iarna pentru a ține vântul și umezeala departe. Sunt ușori și nu voluminoși, astfel vor permite libertate de mișcare copilașului tău. Mărimile corespund vârstei, alegeți mărimea purtată în mod o..
165,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)