Meniu
Your Cart

Transport GRATUIT peste 299 lei în România | Transport GRATUIT peste 299 Euro în U.E.

Tricou, Pantaloni scurți

Model: ITF0500
Pantaloni călduroși din lână fiartă, cu buzunare, talie ușor ajustabilă cu elastic butonierat. O alternativă dacă te simți mai confortabil în pantaloni, decât în fustă.-compoziție 100% lână;-grosime 430g/m2;-rezistenți la vânt, respinge apa și murdăria;-ușori și confortabili pentru libertate de mișc..
195,00 Lei
Model: BJF0414
Tricou de femei din bumbac organic, cu decolteu mediu și un print digital fascinant. Materialul asigură o senzație plăcută pe piele, fiind foarte comod și moale. La cerere se poate face decolteu în V, mai adânc sau la baza gâtului.-compozitie: 95% bumbac organic 5% elastan; -certificat GOTS; Produs..
99,00 Lei
Model: BJF0414
Tricou de femei din bumbac organic, decolteu în V la baza gâtului și un print digital fascinant. Materialul asigură o senzație plăcută pe piele, fiind foarte comod și moale.-compozitie: 95% bumbac organic 5% elastan; -certificat GOTS; Produs conceput și creat cu drag în România.Livrare rapidă...
85,00 Lei
Model: BJF0414
Tricou de femei din bumbac organic, guler rotund la baza gâtului și un print digital fascinant. Materialul asigură o senzație plăcută pe piele, fiind foarte comod și moale.-compozitie: 95% bumbac organic 5% elastan; -certificat GOTS; Produs conceput și creat cu drag în România.Livrare rapidă...
85,00 Lei
Model: CTF0429
Tricou din cânepă pentru femei, croi lejer cu mâneci lăsate. Cânepa noastră tricotată este un material atît de moale și plăcut, protejează de razele UV în mod natural, iar culorile sunt super practice.- compoziție: 100% cânepă;- material 100% ecologic;- produs creat și confecționat cu drag în Romani..
115,00 Lei
Model: TF0009
Tricou din cânepă pentru femei, croi lejer cu maneci lasate.  Cânepa noastră tricotată este un material atat de moale și plăcut, protejează de razele UV în mod natural, iar culorile sunt super practice.- compoziție: 100% cânepă;- material 100% ecologic;- produs creat și confecționat cu drag în ..
115,00 Lei
Model: TF0414
Tricou de femei din Tencel, o fibră naturală vegetală, foarte moale, confortabilă și plăcută pe piele. Este potrivit în orice situație, având un croi lejer, în special vara, pentru că nu supraîncălzește, permite pielii să respire, se usucă rapid și se întreține ușor. Tricoul este prevăzut cu u..
95,00 Lei
Model: MSF0414
Tricou de femei, moale și fin, perfect pentru a ține umezeala la distanță. La transpirație, nu crează disconfort, aceasta uscându-se rapid.Un blend atât de moale și plăcut pe piele, mătasea tricotată este un material natural, de lux, hipoalergenică, antibacteriană, potrivită în orice anotimp.-compoz..
169,00 Lei
Model: MSF0414
Tricou pentru femei, moale și fin din lână merinos, perfect pentru a ține umezeala la distanță. Tricoul este prevăzut cu capse, pentru o îmbrăcare mai ușoară. La transpirație, lâna nu ține de rece și nu crează disconfort, aceasta uscându-se rapid.-compoziție: 100% merinos;-material tip rib fin 1*1, ..
135,00 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)