Meniu
Your Cart

Transport DOAR 15 lei sau gratuit peste 299 lei in Romania / Transport 15 Euro sau gratuit peste 299 Euro in U.E. 

Cum lucrăm?

Pe scurt: încercăm să îndeplinim nevoi, creând articolele de care aveți nevoie la un moment dat.

În primul rând, căutăm materialele de cea mai bună calitate în funcție de nevoile pe care noi le-am experimentat și în funcție de cerințele voastre. Încercăm să achiziționăm materialele direct de la producători.

În al doilea rând, ne gândim ce articole de bază am putea crea pentru a veni în întâmpinarea voastră și realizăm câteva cu titlu de prezentare, apoi în funcție de cerințele voastre, adaptăm aceste articole, personalizându-le așa cum doriți, lucrând la comandă.

Astfel, în stoc veți vedea puține articole, deobicei câte unul pentru fiecare mărime sau doar pentru mărimile care știm că sunt cele mai căutate. Încercăm astfel să fim cât mai eficienți, să consumăm doar atât cât este necesar.

În al treilea rând, încercăm să fim creativi, să vă oferim articole practice, deosebite, atât prin materialul folosit, cât și prin croi. Dorim să ne aducem aportul prin crearea de articole noi, funcționale, cu detalii unice, câte unul pentru fiecare ocazie.

În al patrulea rând, pentru că avem la dispoziție serviciile unor doamne cu experiență în croitorie în realizarea unui articol de o complexitate ridicată, cap-coadă, putem crea articole la comandă, după imaginea, precizările și măsurătorile pe care ni le oferiți. Întotdeuna lucrăm cu materialele noastre și vă oferim consilierea necesară în alegerea materialului potrivit pentru tipul de articol pe care îl doriți. Pentru aceasta, trebuie doar să intrați în discuție cu noi, pe chatul de suport.

În ultimul rând, dar cel mai important, încercăm să ține prețurile cât mai mici, cât mai aproape de costul de realizare al produsului, tocmai pentru că și noi suntem părinți și știm că toți ne dorim să oferim copilașilor noștri ce este mai bun și înțelegem efortul financiar pe care fiecare familie îl face în acest sens. Nu investim în publicitate, încercăm să vindem direct consumatorului final, fără intermediari, tocmai pentru a putea păstra prețurile mici. Considerăm că cea mai bună reclamă ne-o faceți voi, prin recomandări, așa că noi ne vom concentra în continuare să găsim și alte materiale deosebite, precum și pe calitatea și unicitatea articolelor realizate.

 

Dacă îți dorești să vezi un anume articol în portofoliul nostru, fără a face o comandă fermă în acest sens, intră în comunitatea noastră pe Facebook -Melissas Natural Fabrics Friends- vezi, poate deja a fost creat, dar nu fost prezentat și pe web site sau poți să ne faci o sugestie și te asigurăm că vom ține cont.